Порошенко - Зеленському: Не бійтеся, дебати це не страшно

Порошенко - Зеленському: Не бійтеся, дебати це не страшно

Відео
Укрінформ
Петро Порошенко закликав Зеленського не ухилятися від дебатів як нормальної політичної традиції.

До цього він закликав свого суперника у другому турі виборів Президента України Володимира Зеленського у відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Володимире Олександровичу, не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це - некрасиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю!" - закликав Петро Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, вчора Петро Порошенко виступив зі зверненням до кандидата в президенти України Володимира Зеленського з приводу його запрошення до дебатів на НСК "Олімпійський"

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати перед другим туром президентських виборів і дав йому 24 години на рішення. Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні «Олімпійський», у присутності усіх охочих журналістів і каналів. На Facebook-сторінці ЗеКоманди також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

Читайте також: Дебати кандидатів у Президенти цікавлять 74% українців

Як встановлює стаття 62 Закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

Теледебати транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на посаду Президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів на посаду Президента України взяти участь у теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів час надається іншому кандидату на посаду Президента України для проведення передвиборної агітації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-