Зеленський здаватиме аналізи у п’ятницю в приватній клініці

Зеленський здаватиме аналізи у п’ятницю в приватній клініці

Оновлено
Укрінформ
Політконсультант кандидата на пост Президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що Зеленський здаватиме аналізи у п’ятницю у клініці Eurolab.

Про це він сказав на брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра о 8 ранку ми запрошуємо і нашого опонента, і вас усіх в Eurolab. Це абсолютно незалежна лабораторія, де можна буде здати аналізи і ні в кого не виникне питань про те, що десь хтось щось підтасував і хтось на щось спробував вплинути", - сказав Разумков.

За його словами, журналісти матимуть змогу "відзняти все і бути присутніми навіть при всіх аналізах".

Політконсультант також заявив, що Зеленський точно покаже результати своїх аналізів і "він буде незаангажований".

Відповідаючи на запитання журналістів про те, чому Зеленський вирішив здавати аналізи не у державній лабораторії, а в приватній, власником якої є Андрій Пальчевський, який відверто підтримує його на виборах, Разумков сказав, що "є певна заангажованість у різноманітних державних структур і залежність від представників влади".

Брифінг представника Зе! команди Дмитра Разумкова / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Крім того, за словами політконсультанта, навколо НСК "Олімпійський" є очеплення і через це "виникає багато питань".

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Читайте також: Порошенко пропонує Зеленському завтра пройти медекспертизу

Порошенко відповів на виклик Зеленського і погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

4 квітня на брифінгу речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що чинний Президент закликав Зеленського у межах підготовки до дебатів пройти у п’ятницю, 5 квітня, медичну експертизу у медпункті стадіону "Олімпійський".

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-