Порошенко пропонує Зеленському завтра пройти медекспертизу

Порошенко пропонує Зеленському завтра пройти медекспертизу

Укрінформ
Чинний Президент і кандидат на пост глави держави Петро Порошенко закликав шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського у межах підготовки до дебатів пройти у п’ятницю, 5 квітня, медичну експертизу.

Про це сказав речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У рамках підготовки до дебатів Петро Порошенко завтра о 9 годині ранку чекає на Володимира Зеленського в медичному пункті стадіону "Олімпійський", який Зеленський сам обрав для проведення дебатів, для здачі всіх необхідних аналізів, у тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків", - зазначив він.

За словами Медведєва, це має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій.

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський". Він також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Читайте також: Дебати Порошенка і Зеленського: "Олімпійський" досі не отримав жодних заявок

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти.

Пізніше Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. Він наголосив, що дебати - це не шоу на стадіоні, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що пройшли 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-