Порошенко готовий оплатити половину оренди

Порошенко готовий оплатити половину оренди "Олімпійського" — штаб

Укрінформ
Кандидат у президенти і чинний глава держави Петро Порошенко готовий узяти на себе половину видатків на оренду НСК "Олімпійський" для проведення дебатів з іншим кандидатом, шоуменом Володимиром Зеленським.

Про це на брифінгу заявив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згідно з законом Порошенко готовий узяти на себе половину видатків на оренду стадіону і готовий пояснити походження цих грошей. Ми розраховуємо, що 50% сплатить Володимир Зеленський і так само пояснить, як ці кошти надійшли до його виборчого фонду", - зазначив Медведєв.

Водночас, за словами речника, те, що штаб опонента "ретельно приховує від суспільства" самого Зеленського, неправильно і несправедливо щодо виборців, які проголосували за нього.

"Володимир Зеленський має публічно висловити свою позицію з найбільш актуальних питань, які турбують українців", - заявив Медведєв.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що виборчі штаби мають зі своїх фондів заплатити за дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський".

Читайте також: Порошенко готовий провести цикл дебатів, у Зеленського відповіді поки немає

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Після цього державне підприємство НСК “Олімпійський” поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами у президенти.

Порошенко відповів на виклик Зеленського, наголосивши, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК “Олімпійський”.

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-