Порошенко готовий провести цикл дебатів, у Зеленського відповіді поки немає

Порошенко готовий провести цикл дебатів, у Зеленського відповіді поки немає

Укрінформ
Чинний Президент Петро Порошенко готовий провести цикл дебатів і різноманітних дискусій з іншим кандидатом на пост глави держави шоуменом Володимиром Зеленським перед другим туром виборів.

Про це заявив радник Президента Петра Порошенка Ростислав Павленко на "круглому столі" в Укрінформі.

"Чинний Президент України Петро Порошенко готовий до кількох раундів дебатів", - сказав Павленко.

Більш того - Порошенко, за його словами, вважає за доцільне проведення кількох раундів такої дискусії, щоб мати "раціональну розмову і глибину розглянутих питань".

Натомість у штабі Зеленського наразі не можуть дати відповіді, чи готовий їх кандидат провести низку зустрічей зі своїм опонентом. Про це, зокрема, сказала на "круглому столі" радник кандидата у Президенти Володимира Зеленського Ірина Венедіктова.

Читайте також: Аласанія: Дебати на "Суспільному" і на "Олімпійському" пройдуть незалежно одне від одного

"Дебати для штабу Зеленського, для виборця Зеленського цікаві, цінні і дійсно важливі. Ми вважаємо, що дебати - це політична культура, яка має бути запроваджена в країні. Якщо не про формат питання, то Зеленський готовий до дебатів, він хоче цих дебатів і ми на них дуже очікуємо. Але якщо говорити про питання формату, про кілька раундів, то це серйозне системне питання. Сьогодні я як представник штабу, але я обмежена певними повноваженнями, тому я дуже обережна в таких висловлюваннях, і тому я не можу говорити щось за нього. Давайте почуємо це вже від нього", - сказала Венедіктова.

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Порошенко відповів на виклик Зеленського і нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, проте погодився на проведення дебатів на НСК “Олімпійський”.

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-