Аласанія: Дебати на

Аласанія: Дебати на "Суспільному" і на "Олімпійському" пройдуть незалежно одне від одного

Укрінформ
Дебати кандидатів у Президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати на в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного.

Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія під час засідання круглого столу в Укрінформі.

"Вони (дебати - ред.) відбуватимуться незалежно одне від одного. З офіційної точки зору, дебатами буде називатися тільки те, що вийде у п'ятницю (19 квітня - ред.). А решта буде вважатися політичною агітацією", - сказав Аласанія.

Як повідомлялося, кандидат у Президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами у Президенти.

Читайте також: За дебати на "Олімпійському" мають платити штаби кандидатів — Аласанія

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з Законом "Про вибори Президента", дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-