Дебати кандидатів у президенти: Аласанія анонсував зустріч зі штабами

Дебати кандидатів у президенти: Аласанія анонсував зустріч зі штабами

Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія у п'ятницю проведе установчу зустріч з представниками штабів кандидатів у президенти щодо проведення дебатів

Про це голова НСТУ Зураб Аласанія розповів журналістам перед початком круглого столу в Укрінформу.

"Завтра буде перша установча зустріч з обома штабами. Ми домовилися зустрітися й обговорити це питання", - сказав Аласанія.

Водночас на запитання кореспондента Укрінформу він уточнив, що імовірно зустріч відбудеться у першій половині дня.

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на пост глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" поінформувало, що не отримувало жодних офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України.

Читайте також: Дебати мають бути у кілька раундів - штаб Порошенка

Пізніше Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-