ENEMO наголошує на важливості теледебатів двох кандидатів у Президенти

ENEMO наголошує на важливості теледебатів двох кандидатів у Президенти

Укрінформ
Міжнародна місія ENEMO зі спостереження за виборами Президента наголошує на важливості проведення теледебатів між кандидатами перед другим туром виборів.

Про це заявив на прес-конференції у вівторок експерт з питань виборів Міжнародної Місії ENEMO зі спостереження за виборами Президента 31 березня 2019 року П'єр Петьє, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Попри відсутність якісних дебатів перед першим туром, слід відзначити, що виборча кампанія все ж таки була конкурентною. Однак ми закликаємо і підкреслюємо, що дебати перед другим туром є надзвичайно важливими для передвиборчої кампанії", - сказав Петьє.

Читайте також: У штабі Зеленського кажуть, що дебати з Порошенком не мають сенсу

Він додав, що важливість дебатів не можна недооцінювати.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко вважає дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський на брифінгу у своєму штабі у неділю сказав, що готовий до дебатів із Петром Порошенком. Однак пізніше політконсультант команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що на дебатах кандидатів у Президенти прозвучать обіцянки від "діючих політичних еліт", і запиту на це у суспільства немає.

31 березня в Україні відбувся перший тур виборів Президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. За даними ЦВК, явка виборів становила 63,48%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-