У штабі Зеленського кажуть, що дебати з Порошенком не мають сенсу

У штабі Зеленського кажуть, що дебати з Порошенком не мають сенсу

Укрінформ
Радник Володимира Зеленського, колишній член Національного агентства із запобігання корупції Руслан Рябошапка назвав дебати шоумена з чинним Президентом Петром Порошенком такими, що не мають сенсу.

Про це повідомляє Дзеркало тижня.

“Члени штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського засумнівалися в доцільності його участі у дебатах із чинним президентом Петром Порошенком, незважаючи на те, що напередодні Зеленський публічно заявив про готовність до дебатів”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, радник Зеленського, колишній член Національного агентства із запобігання корупції Руслан Рябошапка назвав дебати безсенсовними.

"Я не бачу в цьому сенсу. Які запитання до Зеленського можуть бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може, він з Коломойським влаштує дебати?", - заявив Рябошапка.

За словами радника Зеленського, дебати можуть перетворитися на "собачі бої", під час яких опоненти не дискутують про політичні програми, а влаштовують шоу.

Рябошапка також заявив, що у Порошенка було п'ять років на посаді президента, і він "міг довести і пояснити все своїми справами".

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко вважає дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів та заявив. що "той, хто буде ухилятися, він буде знати, що йому нема чого сказати".

Читайте також: У Зеленського заявили, що їм вдалося повернути схід України до політичного життя

Під час брифінгу у своєму штабі у неділю Володимир Зеленський сказав, що готовий до дебатів із Петром Порошенком. Однак пізніше політконсультант команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що на дебатах кандидатів у Президенти прозвучать обіцянки від "діючих політичних еліт", і запиту на це у суспільства немає. Водночас він запевнив, що Зеленський знайде, що сказати Порошенку на дебатах.

Як повідомлялося, кандидат на посаду Президента Володимир Зеленський не брав участі в ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: ПЕРШИЙ" 29 березня. У його прес-службі пояснили, що у шоумена на цей час був запланований концерт в Броварах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-