Герасимов запевнив, що переселенці не матимуть проблем з голосуванням восени

Герасимов запевнив, що переселенці не матимуть проблем з голосуванням восени

Укрінформ
Центральна виборча комісія має намір розв'язувати проблему з можливістю голосування для внутрішньо переміщених осіб на виборах Верховної Ради.

Про це в ефірі програми "Свобода слова" сказав голова фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рік тому була дуже велика проблема з тим, як голосуватимуть переселенці. І на цих президентських виборах завчасно оновленою ЦВК, до якої увійшли представники усіх фракцій, було зроблено надважливе рішення. Переселенці змогли дуже просто зареєструватися на вибори", - сказав Герасимов.

Читайте також: ЦВК опрацювала понад 95% електронних протоколів

Він висловив впевненість, що проблеми не виникне і на парламентських виборах.

Голова БПП також зазначив, що представники української опозиції у першому турі програли вибори несистемному кандидатові.

"Що відбулося 31 березня, що сталося 21 квітня? Вирішується доля держави. Коли ми говоримо про перший тур, то ми задоволені, бо його результати не свідчать про довіру до іншого кандидата. Це було попередження українській владі, але одночасно — це була червона картка українській опозиції, яка програла вибори несистемному кандидатові", - наголосив Герасимов.

Читайте також: БПП вимагає дебатів між кандидатами, яки вийшли у другий тур

Разом з тим, він підкреслив, що другий тур виборів визначить, "чи буде існувати Українська Держава, чи ні".

"Коли ми говоримо про іншого кандидата, який вийшов до другого туру і коли кажуть про нове обличчя, давайте не мати ілюзій. Ми бачимо не нове обличчя, а старе — дуже досвідченого в українській політиці Ігоря Коломойського", - сказав Герасимов.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. За результатами підрахунку 95.14% електронних протоколів, у другий тур перегонів виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-