Про прем'єрство Тимошенко не йдеться - штаб Зеленського

Про прем'єрство Тимошенко не йдеться - штаб Зеленського

Укрінформ
У штабі Зеленського спростували чутки про об'єднання з "Батьківщиною" і про призначення прем'єр-міністром України Юлії Тимошенко, якщо в президентських перегонах переможе кандидат в Президенти України Володимир Зеленський.

Про це в ході брифінгу заявив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Про яке прем'єрство (Юлії Тимошенко - ред.) ми можемо зараз говорити, якщо прем'єрство - це, в першу чергу, угода і коаліція у Верховній Раді. При всій повазі, але у Юлії Володимирівни не вистачає "багнетів". А партія "Слуга народу" у великому обсязі з'явиться тільки восени ", - заявив Разумков.

Читайте також: Аваков вважає Зеленського «порядною людиною з іншого світу»

Як повідомлялося, народний депутат Мустафа Найєм в Telegram-каналі в неділю, 31 березня, написав, що за його інформацією, штаби кандидатів у Президенти Юлії Тимошенко і Володимира Зеленського ведуть переговори про об'єднання в другому турі президентських виборів. За однією з версій, лідер "Батьківщини" готова надати підтримку Володимиру Зеленському в обмін на підписання меморандуму про створення парламентської коаліції, головне завдання якої буде зміна законодавства і впровадження двотурової системи проведення парламентських виборів, написав Найєм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-