Більшість українців у Австрії проголосували за Порошенка

Більшість українців у Австрії проголосували за Порошенка

Укрінформ
За результатами голосування на виборах Президента України на закордонній виборчій дільниці у Відні перше місце посів чинний глава держави Петро Порошенко.

Про це в коментарі власному кореспондентові Укрінформу повідомила голова дільничої виборчої комісії з виборів Президента України закордонної виборчої дільниці №900002 Марія Чалих.

Згідно з даними підрахунку голосів, за Петра Порошенка проголосував 440 виборець, друге місце посів Володимир Зеленський – 185 голосів, на третьому – Анатолій Гриценко із 147 голосами. За Ігоря Смешка проголосували 60 виборців, за Юлію Тимошенко – 39 осіб.

Загалом у столиці Австрії проголосували 954 українців, хоча на дільниці зареєструвалися 2427 виборців. Таким чином, явка становила 39%.

Читайте також: У Франції підрахували голоси - найбільше у Порошенка

В Австрії діяла одна закордонна виборча дільниця на території Посольства України у Відні.

Як повідомлялося, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів Президента. За даними ЦВК на цей час, явка становила 63,52%.

За даними Національного екзит-полу, найбільше голосів виборців здобуває шоумен Володимир Зеленський – 30,6%, друге місце посідає чинний Президент Петро Порошенко з 17,8%, на третьому місці лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з 14,2%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-