Порошенко виступає за дебати у другому турі

Порошенко виступає за дебати у другому турі

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко вважає дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів.

Про це він заявив журналістам у неділю після виступу за результатами перших екзит-полів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Брифінг Петра Порошенка / Фото: Генадій Мінченко, Укрінформ; Микола Лазаренко

"Щоб не було жодних сумнівів - вибори у другому турі, і ключовим елементом мають бути передвиборчі дебати. Той, хто буде ухилятися, він буде знати, що йому нема чого сказати", - наголосив Президент.

Під час брифінгу у своєму штабі у неділю Володимир Зеленський сказав, що готовий до дебатів із Петром Порошенком.

"Я готовий, я готовий (до дебатів - ред.), так. З Порошенком, без Порошенка, яка мені різниця", - зазначив кандидат у президенти.

Раніше у неділю, 31 березня, політконсультант команди Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що на дебатах кандидатів у Президенти прозвучать обіцянки від "діючих політичних еліт", і запиту на це у суспільства немає. Водночас він запевнив, що Зеленський знайде, що сказати Порошенку на дебатах.

Читайте також: На виборчій дільниці у Швейцарії підрахували голоси, найбільше - у Порошенка

Як повідомлялося, кандидат на посаду Президента Володимир Зеленський не брав участі в ток-шоу "Зворотний відлік" на телеканалі "UA: ПЕРШИЙ" 29 березня. У його прес-службі пояснили, що у шоумена на цей час був запланований концерт в Броварах.

Згідно з даними чотирьох оприлюднених у неділю екзит-полів, Зеленський посідає перше місце на виборах Президента, Порошенко - друге.

Зокрема, за результатами Національного екзит-полу станом на 20.00, лідирують шоумен Володимир Зеленський - 30,6% голосів, чинний глава держави Петро Порошенко - 17,8% і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко - 14,2%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-