Голоси виборців на “проблемній” дільниці в Ізмаїлі зарахують

Голоси виборців на “проблемній” дільниці в Ізмаїлі зарахують

Укрінформ
ЦВК прийняла рішення про зарахування голосів виборців на одній із дільниць міста Ізмаїл Одеської області зв'язку з неправильним даними на печатці.

Про це заявила секретар Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прийнята постанова, голоси будуть зараховані", - відповіла вона на запитання, чи будуть зараховані голоси на дільниці округу №143, де виникли проблеми з печаткою.

Громадянська мережа ОПОРА інформує, що "у день голосування виборчою комісією було виявлено невідповідність номера на раніше виданій печатці дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці № 511002 цього округу, а саме – виявлено невідповідність цифр у позначенні номеру зазначеної виборчої дільниці "№ 510002" замість "№ 511002".

Як повідомляв Укрінформ, на одній з дільниць в Ізмаїлі виникли проблеми через те, що печатка ДВК не відповідає зразку.

Читайте також: Голосування не відбувається лише на одній дільниці — ЦВК

У ЦВК запевнили, що Центрвиборчком незабаром збереться на засідання, аби розблокувати роботу цієї дільничної виборчої комісії.

31 березня в Україні проходять вибори Президента. У виборчому бюлетені 39 кандидатів.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також понад 29,9 тисяч дільничних виборчих комісій, серед яких 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині. За кордоном працюватиме 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-