Голосування не відбувається лише на одній дільниці — ЦВК

Голосування не відбувається лише на одній дільниці — ЦВК

Оновлено
Укрінформ
На території України наразі працюють всі дільничні виборчі комісії, крім однієї в Ізмаїлі.

Про це заявила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідно до нашої інормації, яка зараз обробляється системою "Вибори", яка надходить від окружних виборчиз комісій, на території нашої держави працюють майже всі, за виключенням трьох, дільничних комісій", - сказала вона на початку брифінгу та додала, що питання по цих трьох ДВК наразі вирішується.

Уже в ході брифінгу Сліпачук проінформувала, що надійшла інформацію про початок роботи двох дільниць і, за її словами, фактично не працює лише одна ДВК.

Голова ЦВК пояснила, що ця дільниця знаходиться в Ізмаїлі, й там є проблеми через те, що "печатка дільниці не відповідає тому зразку, який було надіслано".

"Хочу запевнити мешканців Ізмаїла в тому, що їх голоси обов'язково будуть враховані, вони обов'язково здійснять своє волевиявлення", - підкреслила вона.

Читайте також: КВУ заявляє про незаконне підвезення виборців до дільниць на Харківщині та Волині

Сліпачук додала, що Центрвиборчком незабаром збереться на засідання, аби розблокувати роботу цієї дільничної виборчої комісії. Інші дві ДВК, які вчасно не розпочали роботу, за даними голови ЦВК, знаходяться в Ізмаїлі та на Київщині відповідно, але їх роботу вже розпочато.

Станом 11.30 на табло в прес-центрі ЦВК опубліковано дані 188 із 199 виборчих округів про кількість виборців станом на момент початку голосування: 27 млн 932 тисячі 281 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня в Україні проходять вибори Президента. У виборчому бюлетені - 39 кандидатів.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також 29 тисяч 888 дільничних виборчих комісій, серед яких 79 спеціальних виборчих дільниць для голосування військовослужбовців на території військових частин (формувань) на Донбасі та одна - на Львівщині. За кордоном працюватиме 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-