На Херсонщині проблеми на виборчих дільницях через зіпсовані бюлетені і голову ДВК

На Херсонщині проблеми на виборчих дільницях через зіпсовані бюлетені і голову ДВК

Укрінформ
На Херсонщині станом на 8 ранку виникли проблеми на трьох виборчих дільницях зі світлом, на одній - не підвезли бюлетені замість зіпсованих напередодні і ще на одній спецдільниці вчасно не з'явився голова ДВК.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Світло налагоджують по 3-х дільницях у школі №56", - зазначили

в ОДА, проте дільниці, незважаючи на цю проблему, розпочали роботу.

Як повідомив координатор довготермінового спостереження Громадянської мережі ОПОРА в Херсонській області Максим Єлігулашвілі, їх спостерігачі з'ясовують ситуацію на ДВК 781 (182 округ). Там на спецдільниці не з'явився вчасно голова ДВК, відтак виникли проблеми з голосуванням.

Читайте також: Поліція отримала понад півтори сотні скарг на порушення у “день тиші”

Є проблеми, за інформацією ОПОРИ, на виборчій дільниці №650386, що знаходиться в Нижніх Сірогозах в межах 185-го виборчого округу, де напередодні зіпсували 1293 бюлетені. Представники комісії поставили штамп «Вибув» навпроти прізвища кандидата в Президенти Олександра Мороза, бо почули таку інформацію по телебаченню.

"Тут ще чекають на машину з бюлетенями", - зазначив Єлігулашвілі.

Цю інформацію підтвердив на своїй сторінці у Facebook і голова облорганізації КВУ Дементій Білий. "Нижні Сірогози, 185 виборчий округ, відзначилися зі штампом "вибув" ...Як результат - комісія не розпочала зранку свою роботу. Чекають на бюлетені з ЦВК", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-