Голос соцмереж: за кого

Голос соцмереж: за кого "топлять" відомі українці

Огляд
Укрінформ
31 березня українці обиратимуть Президента. Лідерами перегонів, за прогнозами соціологів, є шоумен Володимир Зеленський, чинний глава держави Петро Порошенко та лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Хто вийде у другий тур (а його проведення не викликає жодних сумнівів)  -  інтрига, яка збурює соцмережі, ділить людей на зрадофілів, порохоботів, юлеботів і зе!ботів. 

Лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук "підірвав" соцмережі, записавши відеозвернення, в якому закликав українців голосувати не по приколу.

Флешмоб Вакарчука підтримав письменник Сергій Жадан.

А от українська ді-джейка та дружина нардепа Сергія Лещенка (який, до речі, консультує Володимира Зеленського) Анастасія Топольська позицію музиканта не сприйняла, натомість написала про тих кандидатів, яких вона вважає чесними і досвідченими: 

"Ці вибори будуть схожі на "останній бій" для України", - передрікає письменник Андрій Курков.

Письменниця Оксана Забужко " в тему" поділилася моторошними відео з людьми, які беруть штурмом КПП "Станиця Луганська" в "ЛНР". Вона попередила, що така ж доля може чекати всіх інших українців, якщо вони безвідповідально поставляться до виборів президента.
Лесь Подерв'янський популярно пояснив для всіх, хто ще не визначився.
Незмінний головред "Дня" Лариса Івшина прозоро натякнула, за кого голосуватиме, і розмістила спільне фото з Ігорем Смешком та його дружиною: "І знову вибір - не бійтесь своїх, розумних".
Телеведуча Марічка Падалко запитала у своїх читачів думки про другий тур і супроводила свій пост хештегом #ГриценкоуДругомуТурі.
Письменниця Ірен Роздобудько: "Ті, хто 31-го накличе в Україну "ЗЕ-лену весну" - будуть нести відповідальність за третій Майдан".
Актор Гарік Бірча, він же Віталька, закликав голосувати розумом і серцем, приєднавшись до флешмобу #мойдругзе:

Дитячий лікар Євген Комаровський, журналіст Дмитро Гордон та інші лідери думок закликали українців підтримати на виборах Ігоря Смешка.

Журналістка Альона Яхно розписала свою мотивацію:

І наостанок музична пауза:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-