В Україну на вибори збираються

В Україну на вибори збираються "злодії в законі" - поліція

Укрінформ
Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що поліція має інформацію про наміри "злодіїв в законі" прибути в Україну під час виборів для дестабілізації ситуації в державі.

Про це він сказав під час проведення відеоселекторної наради за участі керівників центрального апарату та територіальних підрозділів Нацполіції, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

«Наразі, в розрізі проведення передвиборчого процесу, ми отримуємо інформацію про наміри прибуття на територію країни «злодіїв у законі». Їх «візити» мають на меті дестабілізувати ситуацію під час виборів", - зазначив Аброськін.

Він додав, що по Україні з 1 березня по 31 травня проходять цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант», а з 16 березня триває практичний етап заходів.

«З початку практичного етапу операції «Мігрант» іноземцями вчинено 93 кримінальні правопорушення. Громадяни іншої країни скоїли 13 крадіжок. Також поліцейські встановили 43 факти підроблення документів, ще шість фактів стосувалися сфери незаконного обігу наркотиків та п’ять - незаконного обігу зброї»,- наголосив Аброськін.

Читайте також: Поліція перед виборами перейшла на посилений режим

За його словами, 72 іноземцям повідомлено про підозру, до суду направлено 34 кримінальні провадження.

Окрім того, як уточнюється у повідомленні, поліцейські виявили понад 1,6 тисяч порушень адмінзаконодавства за участю іноземців, зокрема - 39 фактів керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння.

Як повідомлялося, вибори Президента України відбудуться 31 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-