У штабі Порошенка заявили, що Зеленський у них голосів не відбирає

У штабі Порошенка заявили, що Зеленський у них голосів не відбирає

Укрінформ
Кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський не відбирає голосів потенційних виборців у чинного Президента Петра Порошенка, а є конкурентом кандидатам від опозиції.

Про це заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Кандидат Зеленський, принаймні, у першому турі виборів із точки зору виборчих технологій не є конкурентом нашого кандидата. Він є конкурентом низки опозиційних кандидатів, у яких він забирає голоси і яким перешкоджає вийти до другого туру. У Порошенка Зеленський голоси не забирає”, - зазначив він.

Медведєв розповів, що структура виборців Зеленського формується винятково із тих громадаян, які негативно налаштовані до влади.

Він також підкреслив, що зазвичай “феномен Зеленського” розглядається як форма протесту людей проти влади, але висловив думку, що це також є і форма протесту українців щодо опозиції.

Читайте також: Брюссельський міні-саміт показав - Європа на виборах підтримує Порошенка - штаб

“Причина його (Зеленського — ред.) такої стрімкої появи на політичному полі полягає не тільки в тому, що люди не задоволені владою, а й у тому, що люди не задоволені опозицією, яка не змогла сформувати, з точки зору виборців, гідної і належної альтернативи владі”, - переконаний речник виборчого штабу Порошенка.

Водночас він спростував причетність виборчого штабу чинного Глави держави до нібито розповсюдження газет із інформацією проти Зеленського, про що раніше повідомляли деякі ЗМІ.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-