Порошенко: Кандидати, які мовчать про НАТО, готові

Порошенко: Кандидати, які мовчать про НАТО, готові "торгонути" націнтересами

Укрінформ
Сусідство з Росією змушує українців бути завжди напоготові, і здобути спокій зможемо лише під колективним захистом НАТО.

Про це кандидат у президенти - чинний глава держави Петро Порошенко сказав у неділю на зустрічі з виборцями у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чому Кремль і олігархи-втікачі так скажено лютують на цьогорічних виборах? Відповідь проста. Ми як ніколи наблизилися до повноправного членства в ЄС і НАТО. Якщо продовжимо цей курс – зайдемо настільки далеко, що РФ втратить будь-який шанс повернути Україну у свою сферу впливу", - сказав Порошенко.

За його словами, обов’язок української влади – не допустити ворожого сценарію зриву виборів, а також не допустити, аби на чолі країни став той, хто може здати Україну.

Читайте також: Дорога до миру в Україні лежить через зміцнення армії — Порошенко

"З такою сусідкою, як Росія, спокійно спати без зарядженої рушниці не можна. Спати спокійно можна тільки під колективним захистом Північноатлантичного альянсу", - наголосив Порошенко.

Саме тому, додав Президент, рух до членства в ЄС та НАТО як чітке зобов’язання прописане в його передвиборчій програмі.

"Інші (кандидати у президенти - ред.) його чомусь уникають. Не вірю, що це випадково! Ці недомовки в програмі – чіткий месидж Путіну про готовність "торгонути" національними інтересами", - заявив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-