На Закарпатті Бойко зустрічається з угорцями за закритими дверима — ОПОРА

На Закарпатті Бойко зустрічається з угорцями за закритими дверима — ОПОРА

Укрінформ
Представники ОПОРИ помітили кандидата в президенти, народного депутата від Опоблоку Юрія Бойка в офісі Товариства угорської культури Закарпаття в Ужгороді. Зустріч Бойка з угорцями проходить за закритими дверима.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив Ярослав Гулан, координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області.

"ОПОРА несподівано дізналася про сьогоднішній візит Бойка на Закарпаття, він широко не анонсувався, і нами не зафіксовано інформації про публічні акції та зустрічі із виборцями. За нашою інформацією, сьогодні пан Бойко мав зустріч, очевидно, із представниками угорської меншини на Закарпатті — його було помічено біля будівлі ТУЗК (Товариства угорської культури Закарпаття - ред.), там помітив його наш спостерігач", - сказав Гулан.

За його словами, на сам захід представнику ОПОРИ не вдалося потрапити, туди пускали тільки за запрошеннями — у тому числі і журналістів.

"Але візит є, і йдеться про те, що Юрій Бойко розпочав зустріч з представниками угорської меншини на Закарпатті", - каже Гулан.

Щоправда, наразі не можна точно стверджувати, чи перебував Бойко на зустрічі як кандидат у президенти, бо Бойко також є народним депутатом.

Читайте також: ОПОРА заявляє про порушення на мітингах за Юлію Тимошенко

Як раніше повідомляв Укрінформ, наразі угорська меншина Закарпаття не визначилася із підтримкою кандидатів в президенти.

Кореспондент Укрінформу звернувся до представників ТУЗК та штабу кандидата в президенти Юрія Бойка на Закарпатті за коментарем. Наразі відповіді ми не отримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-