У штабі Порошенка прокоментували об’єднання Садового та Гриценка

У штабі Порошенка прокоментували об’єднання Садового та Гриценка

Вибори Президента
Укрінформ
Відмова мера Львова балотуватися на пост президента та його об’єднання з лідером "Громадянської позиції" Анатолієм Гриценком суттєво не вплине на розстановку кандидатів у соціологічних рейтингах.

Таку думку висловив речник виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Якщо оцінювати фактор об’єднання, то ми не вважаємо, що він істотним чином вплине на розстановку сил кампанії і на ранжування кандидатів у рейтингах соціологічних компаній, тому що наш аналіз показує, що нечисленні вже на даний момент виборці Андрія Івановича (Садового — ред.) в різних пропорціях розподіляються приблизно між шістьма кандидатами", - сказав він.

Так, за його словами, частина виборців Садового у разі його зняття з дистанції готова голосувати за Петра Порошенка, а не тільки за Анатолія Гриценка.

Водночас речник штабу чинного президента не виключив можливе об’єднання інших кандидатів із Порошенком, зокрема, до другого туру голосування.

"Після того, як січневі опитування громадської думки показали вихід на перше місце команди Коломойського-Зеленського, Порошенко об’єктивно стає центром тяжіння для багатьох виборців і для багатьох політичних сил державницького спрямування. Тому, я думаю, що рано чи пізно питання про такі переговори постане на порядок денний, особливо у контексті підготовки до другого туру", - відповів Медведєв на запитання, чи проводить штаб Порошенка перемовини про об’єднання з іншими кандидатами у президенти.

Читайте також: Садовий зняв свою кандидатуру на виборах президента

Як повідомлялося, лідер політичної партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий 1 березня оголосив про намір зняти свою кандидатуру з виборів президента і підтримати лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів президента, призначених на 31 березня 2019 року. ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації кандидатів на посаду глави держави - усього зареєстровано 44 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-