Симоненку не вдалося через суд “просочитися” у кандидати

Симоненку не вдалося через суд “просочитися” у кандидати

Вибори Президента
Укрінформ
Шостий апеляційний адміністративний суд не задовольнив позов лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка до Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляє прес-служба суду.

“Колегія суддів залишила без задоволення адміністративний позов Петра Симоненка та Комуністичної партії України”, - йдеться у рішенні суду.

Зокрема, позовні вимоги стосувалися визнання протиправною та скасування постанови ЦВК №198 від 2 лютого 2019 року про відмову в реєстрації кандидата на пост Президента України, висунутого Комуністичною партією України.

Одночасно позивачі просили суд зобов'язати ЦВК повторно розглянути подані документи та зареєструвати Петра Симоненка на пост Президента України.

Читайте також: Кириленко - про відмову Симоненку: ЦВК зняла представника "п'ятої колони"

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія відмовила висуванцю від забороненої політичної сили КПУ Петру Симоненку у реєстрації кандидатом на посаду Президента на виборах 31 березня 2019 року.

Згодом Петро Симоненко оскаржив у суді відмову Центральної виборчої комісії зареєструвати його кандидатом у Президенти на майбутніх виборах від Комуністичної партії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-