"Чемодан, вокзал, Росія": Вілкула в Бердянську облили зеленкою

Фото, відео
Укрінформ
Активісти у Бердянську Запорізької області організували акцію проти приїзду кандидата в президенти від партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула, під час якої облили його зеленкою.

Про це повідомляє місцеве видання "Бердянськ 24".

Зазначається, що коли політик з'явився на площі перед будинком культури "Софіт", його облили зеленкою.

"Політик разом з охороною спробував потрапити в приміщення будинку культури. Між правоохоронцями та активістами відбулась сутичка. Активісти заблокували вхід і кандидат в президенти від Опоблоку потрапити всередину будівлі не зміг", - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання, в результаті таких подій Вілкул залишив місце зустрічі, також туди прибула поліція для подальшого розслідування.

Станом на 17:40 кандидату в президенти України Олександру Вілкулу таки вдалося проникнути всередину БК "Софіт", де він розпочав агітаційну зустріч з виборцями.

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти

За інформацією поліції Запорізької області, за фактом облиття зеленкою одного з кандидатів у Президенти України у Бердянську триває перевірка.

Поліцейські вже встановили особу зловмисника. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

"Правопорушника доставили до Бердянського відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1985 року народження. На даний час встановлюються всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження та затримання правопорушника", - інформує поліція.

Сайт Опоблоку поширив інформацію, де зазначається, що Олександр Вілкул двічі за день зазнав нападів — у Мангуші Донецької області та в Бердянську Запорізької. Протестувальників у цій інформації однопартійці Вілкула називають “бойовиками” і “радикалами”.

Фото: brd24.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-