ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти

ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів у президенти

Вибори Президента
Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата Юрія Дерев'янка і члена "Патріотичної партії України" Миколу Габера кандидатами на посаду Президента на виборах 31 березня 2019 року.

Таке рішення ЦВК ухвалила на засіданні у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зазначається, Дерев'янка висунула у президенти партія "Воля", а Габер іде на вибори як самовисуванець.

Під час засідання їм вручили посвідчення кандидата у президенти.

Водночас, Центрвиборчком відмовив у реєстрації кандидатами у президента 6 особам: Олександру Гокову, Василю Чопею, Петру Рекалу, Олександру Тіщенку, Євгенію Андрухіву, Наталії Пилипенко.

Крім того, на засіданні ухвалено постанови про реєстрацію уповноважених представників у ЦВК з правом дорадчого голосу кандидатів на посаду Президента Тараса Костанчука, Романа Безсмертного, Іллі Киви, Віктора Бондаря.

Читайте також: Висуванець від "Народного руху” подав документи у ЦВК

Члени Центрвиборчкому також зареєстрували довірених осіб кандидатів у президенти Інни Богословської, Ігоря Смешка, Володимира Зеленського, Олександра Вілкула, Анатолія Гриценка, Юрія Бойка, Андрія Садового, Валентина Наливайченка та Петра Симоненка.

Виборча кампанія з виборів Президента України стартувала 31 грудня 2018 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-