Висуванець від

Висуванець від "Народного руху” подав документи у ЦВК

Вибори Президента
Укрінформ
Голова політичної сили “Народний рух України” Віктор Кривенко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на пост Президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ЦВК.

“Так, Кривенко (Віктор — ред.) подав документи”, - підтвердили у прес-службі ЦВК.

Також додали, що Кривенко подав документи як висуванець політичної сили “Народний рух України”.

Загалом, зазначили у ЦВК, станом на 15.00 1 лютого, 5 осіб подали документи до ЦВК для реєстрації кандидатами на пост Президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року.

“Усього маємо 59 заяв для реєстрації”, - зазначили в прес-службі відомства.

Як повідомлялося, партія “Народний Рух України” 10 січня 2019 року на з’їзді висунула голову політсили, позафракційного народного депутата Віктора Кривенка кандидатом у Президенти України.

Наразі ЦВК зареєструвала 26 кандидатів на пост глави держави: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка та Інну Богословську.

Кампанія з виборів Президента України стартувала 31 грудня 2018 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого.

Читайте також: Документи у ЦВК подав ще один кандидат у президенти

Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн. Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Президентські вибори призначено на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-