Понад 80% українців готові прийти на вибори Президента

Понад 80% українців готові прийти на вибори Президента

Опитування
Укрінформ
Понад 80% українців готові взяти участь у виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Про це свідчать дані опитування трьох соціологічних компаній: Центру соціальних та маркетингових досліджень «Социс»; Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) та Центру Разумкова.

“На даний момент понад 80% українців готові взяти участь (повністю впевнені + скоріше впевнені) у виборах Президента України, які відбудуться в березні цього року”, - йдеться у прес-релізі дослідження.

При цьому 47,7% опитаних вказали, що завжди голосують на виборах, майже завжди голосують - 23,1% респондентів, у більшості випадків голосують 11,6% респондентів, іноді голосують - 7,4% опитаних.

Майже ніколи не голосують 2,8%, ніколи не голосують - 3,1%.

При цьому вперше голосуватимуть 3,7% респондентів.

Відмовилися від відповіді 0,7% опитуваних.

Читайте також: До другого туру потрапляють Зеленський та Порошенко – спільне дослідження трьох соцслужб

Дослідження було проведено з 16 по 29 січня 2019 року. Всього було опитано 11 000 респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Статистична похибка дослідження становить 0,9%. Опитування було проведено методом особистого формалізованого інтерв’ю за місцем проживання респондента.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня 2018 року розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-