Геращенко привітала рішення Вакарчука не йти в президенти

Геращенко привітала рішення Вакарчука не йти в президенти

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко привітала рішення музиканта Святослава Вакарчука не виставляти свою кандидатуру на президентських виборах і подякувала йому за підтримку армії.

Про це вона написала у Facebook.

“Вітаю мудрі рішення. Завжди важливо реально впливати на процеси. Це кожна Людина і Особистість має робити в гармонії з собою й там, де впливає на процеси, на зміни в країні і на свідомість людей, найбільш ефективно", - зазначила Геращенко.

Вона додала, що адекватність і мудрість сьогодні в дефіциті, тому ці якості завжди викликають повагу.

Перший віце-спікер також подякувала музиканту за велику підтримку, яку він надає українській армії і родинам загиблих солдатів. "Останній концерт в Нацопері був фантастичний. Збори з концерту - підуть не на рекламні борди, а на допомогу родинам загиблих”, - зауважила політик.

Читайте також: Вакарчук заявив, що не йде у президенти

Раніше відомий музикант і композитор, лідер рок-гурту "Океан Ельзи" і громадський діяч Святослав Вакарчук офіційно заявив, що не висуватиме своєї кандидатури на цьогорічних виборах Президента України. Водночас, за словами Вакарчука, він разом зі своєю командою працюватиме над тим, щоб проєвропейські сили перемогли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-