Голова Нацполіції розповів, як захищатимуть виборчий процес

Голова Нацполіції розповів, як захищатимуть виборчий процес

Укрінформ
Росія вживатиме заходів для дестабілізації ситуації в Україні під час виборів, тому виборча кампанія буде складною та вимагатиме концентрації ресурсів для забезпечення законності та правопорядку.

Про це сказав керівник Національної поліції України Сергій Князєв на колегії МВС.

“Країна агресор вживатиме заходів з дестабілізації ситуації в Україні , дискредитації державних органів та організації провокацій. Враховуючи зовнішні та внутрішні фактори цьогорічна виборча кампанія буде складною та вимагатиме концентрації ресурсів для забезпечення законності та правопорядку”, - зазначив Князєв.

За його словами, загалом буде утворено 198 окружних та майже 30 тисяч дільничих виборчих комісій, приміщення яких з 22 березня поліція візьме під цілодобову охорону.

Читайте також: Аваков розповів, як поліція реагуватиме на порушення на виборах

Передача виборчих бюлетеней до дільничих виборчих комісій відбуватиметься впродовж трьох днів після 26 березня, і цей процес потребує посиленої уваги з боку поліції, наголосив керівник НПУ. Закінчення передвиборчої агітації та проведення самого голосування й встановлення його результатів найбільш відповідальний етап виборчої кампанії.

“Проведення чесних виборів — це наш тест на зрілість”, наголосив Князєв.

Він додав, що у розпорядженні поліцейських наявна онлайн карта із зазначення місця знаходження всіх виборчих комісій. У разі вчинення правопорушення на території дільниці чергова служба матиме змогу забезпечити якісне реагування на відповідне повідомлення та спрямування необхідної кількості поліцейських, підкреслив керівник поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-