Поліція отримала вже понад 200 заяв про виборчі порушення

Поліція отримала вже понад 200 заяв про виборчі порушення

Укрінформ
Національна поліція України зафіксувала вже 216 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушенням виборчого процесу.

Про це йшлося на засіданні робочої групи з питань забезпечення правопорядку та безпеки під час проведення виборів Президента України 2019, інформує Департамент комунікації Нацполіції України.

“Загалом станом на сьогодні територіальними органами Національної поліції зареєстровано 216 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом”, - підкреслюється у повідомленні.

Зазначається, що більшість із цих заяв були зареєстровані у Києві – 25 повідомлень, Дніпропетровській області – 21, Закарпатській – 20 та у Полтавській області – 17 повідомлень.

Читайте також: КВУ прогнозує реальну боротьбу у десятці кандидатів

Згідно з повідомленням, учасники робочої групи обговорили питання процесу реєстрації повідомлень та заяв громадян про вчинення порушень виборчого законодавства. Також йшлося про заходи, які вживає Національна поліція для відповідного реагування на ці повідомлення.

Окрім того, учасники групи обговорили хід розслідування відкритих кримінальних проваджень, пов’язаних з виборчим процесом.

«Наголошую на своєчасності надання інформації про всі порушення, які фіксуються в ході виборчого процесу. Акцентую вашу увагу на необхідності оперативного обміну інформацією між всіма службами Національної поліції», – підкреслив заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-