ЦВК дозволила ще чотирьом організаціям направити спостерігачів на президентські вибори

ЦВК дозволила ще чотирьом організаціям направити спостерігачів на президентські вибори

Укрінформ
Центральна виборча комісія надала дозвіл ще чотирьом громадським організаціям мати офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні Центрвиборчкому в середу, повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

“Розглянувши відповідні клопотання, комісія надала дозвіл громадським організаціям "Адвокат" Правозахисна група", "Національна громадська безпека”, "Національний моніторинг", "Східноукраїнський центр розвитку місцевої демократії " мати офіційних спостерігачів під час чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року”, - ідеться в повідомленні.

Таким чином, станом на 16 січня комісія надала дозвіл 29 громадським організаціям мати офіційних спостерігачів під час виборів Президента.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Читайте також: ЦВК дозволила ще п'ятьом організаціям спостерігати за виборами Президента

Відповідно до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня українські громадські організації можуть звернутися до ЦВК з клопотанням мати офіційних спостерігачів до 29 січня включно. Подання до ЦВК пропозицій щодо реєстрації офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій прийматимуться до 23 березня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-