«Зроблено в Україні»: Мінекономіки та Mastercard підписали меморандум про співпрацю

«Зроблено в Україні»: Мінекономіки та Mastercard підписали меморандум про співпрацю

Укрінформ
Міністерство економіки України та міжнародна технологічна компанія Mastercard підписали Меморандум про співпрацю, спрямовану на реалізацію політики «Зроблено в Україні».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міністерства.

Документ підписали перший віцепрем’єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко, президентка Mastercard у країнах Східної Європи Ясемін Бедір та генеральна директорка Mastercard в Україні та Молдові Інга Андреєва.

Згідно з меморандумом, передбачена співпраця для підтримки малого й середнього бізнесу, в тому числі щодо вдосконалення цифрових процесів його ведення (цифрові рішення для прийому платежів, видача електронних квитанцій, підвищення обізнаності про інноваційні фінансові тенденції).

Також передбачається співпраця у сфері експертного і технологічного партнерства в реалізації програми національного кешбеку на українські товари в рамках підтримки платформи «Зроблено в Україні» та підтримки комунікаційних кампаній Мінекономіки.

«Попри війну, постійні ракетні обстріли, блекаути, зруйновані логістичні ланцюжки, нестачу працівників, вітчизняні підприємці продовжують працювати. І саме тому державна політика «Зроблено в Україні» спрямована на їх підтримку, на надання їм можливості розвиватись через різні урядові програми, а також через стимулювання попиту на вітчизняну продукцію й послуги всередині країни та за її межами», - прокоментувала Свириденко.

Читайте також: Зеленський - під час презентації проєкту «Зроблено в Україні» у Чернівцях: Хочемо допомогти бізнесу

Як повідомляв Укрінформ, 26 січня 2024 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні». Вона має стати майданчиком для забезпечення ефективного діалогу та об'єднання зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату.

Фото: Мінекономіки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-