Фонд держмайна готує до продажу Ocean Plaza

Фонд держмайна готує до продажу Ocean Plaza

Укрінформ
Фонд державного майна України за результатами аукціонної комісії визначив вартість державної частки ТРЦ Ocean Plaza у 1,65 млрд грн.

Про це повідомив у Телеграмі голова ФДМУ Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«Сьогодні ФДМУ провів першу комісію для продажу об’єкта великої приватизації. Мова йде про державну частку розміром 66,65% у статутному капіталі ТОВ «Інвестиційний союз «Либідь» (ТРЦ «Ocean Plaza»). Аукціонна комісія також розробила умови продажу цього активу», - йдеться в повідомленні.

Стартова ціна об’єкту - 1 651 633 236 грн.

Наступним кроком стане підготовка проєкту відповідного рішення на розгляд та затвердження Кабміну. Після цього буде визначена дата проведення аукціону, який відбудеться у системі Prozorro.Продажі.

Читайте також: Фонд держмайна виставив на продаж одеські квартири Шелкова та Сальдо

Як повідомлялося, Фонд державного майна України пропонує включити до переліку об’єктів великої приватизації державну частку столичного ТРЦ Ocean Plaza. Фонд рекомендуватиме об’єкт для продажу на відкритому аукціоні в системі Prozorro.Продажі зі стартовою ціною на рівні балансової вартості державної частки за останній звітний (річний) період. За результатами 12 місяців 2022 року вона становить 1,32 млрд грн (балансова вартість всього активу за звітний період – 1,98 млрд грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-