Кабмін призначив нового очільника БЕБ

Кабмін призначив нового очільника БЕБ

Оновлено
Укрінформ
Кабінет міністрів призначив новим в.о. керівника Бюро економічної безпеки Сергія Перхуна.

Про це в Телеграмі повідомив народний депутат, заступник голови фінансового комітету Ярослав Железняк, передає Укрінформ.

"Новим в.о. керівника Бюро економічної безпеки Кабмін призначив Сергія Перхуна", - йдеться в повідомленні.

Джерела Укрінформу в БЕБ підтвердили інформацію про призначення Перхуна, який з 2023 року обіймав посаду заступника директора, та повідомили, що Андрій Пащук продовжить роботу на посаді заступника директора БЕБ.

"Зміна виконуючого обовʼязки обумовлена нормами ЗУ "Про БЕБ" та ЗУ "Про державну службу". Відповідно до їхніх положень, заступник не може більше одного року виконувати обовʼязки директора БЕБ", – додав співрозмовник агентства, знайомий із ситуацією.

Читайте також: Чого варто чекати від реформування БЕБ: аналіз законопроєктів

Перхун закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист. З 1999 по 2007 працював в органах прокуратури, з 2007 по 2009 працював в приватних структурах, з 2009 по 2023 працював на керівних посадах в органах прокуратури, з 2023 року заступник керівника Територіального управління БЕБ у Київській області, з 2023 року заступник директора Бюро економічної безпеки України.

Як повідомлялось, Профільний комітет Верховної Ради рекомендував парламенту ухвалити нову редакцію законопроєкту №10439 щодо вдосконалення роботи БЕБ у повторному першому читанні.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-