АРМА продає 1,55 тисячі тонн арештованого газу виробництва «Укрнафти»

АРМА продає 1,55 тисячі тонн арештованого газу виробництва «Укрнафти»

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) виставило на торги 5 березня на платформі Prozorro.Продажі 1,553 тис. тонн нафтового скрапленого газу виробництва ПАТ «Укрнафта».

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба АТ «Прозорро.Продажі», передає Укрінформ.

«На продаж у системі Prozorro.Продажі виставлено 1 553 тонни нафтового скрапленого газу. Актив перебуває в управлінні Агентства з розшуку та менеджменту активів. Реалізатор арештованого активу — акредитований в системі майданчик U.Biz, який виграв конкурс з організації цього аукціону», - йдеться в повідомленні.

До складу лоту увійшли 354,91 тонн газу нафтового скрапленого марки А виробництва ПАТ «Укрнафта», місцезнаходження - Долинський ГПЗ, Івано-Франківська область. Ще 239,93 тонн скрапленого газу марки СПБТ виробництва ПАТ «Укрнафта», який зберігається на Гнідинцівському ГПЗ у Чернігівській області, та 958,18 тонн газу нафтового скрапленого марки А виробництва ПАТ «Укрнафта» (зберігається на Качанівському ГПЗ, Полтавська область).

Читайте також: Укрнафта збільшила видобуток після інтенсифікації на одному із родовищ

Стартова ціна лоту - 36,2 млн грн.

Торги заплановано на 5 березня.

Як повідомлялося, Антимонопольний комітет надав ПАТ «Укрнафта» дозвіл на концентрацію активів арештованих АЗС Glusco. Компанія має усі юридичні підстави для підписання актів приймання-передачі активів з АРМА, після чого зможе розпочати фактичне управління мережею Glusco.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-