Енергетики за добу повернули світло для більш як 25 тисяч споживачів

Енергетики за добу повернули світло для більш як 25 тисяч споживачів

Укрінформ
Енергетики за добу відновили електропостачання для понад 25 тисяч споживачів; ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України, передає Укрінформ.

На Дніпропетровщині відновлено електропостачання майже 500 споживачам, які були відключені через технологічні порушення. Внаслідок бойових дій знеструмлено 360 абонентів.

У Донецькій області за добу заживлено 1,7 тисячі споживачів. Всього в області без електропостачання понад 43,3 тис. точок обліку в 76 населених пунктах. Відновлено постачання газу 22 родинам.

На Житомирщині вчора енергетики заживили понад 7,6 тис. споживачів, які знеструмлювались внаслідок технологічних порушень.

У Запорізькій області енергетики повернули світло 247 родинам у Запорізькому районі, які знеструмлювалися внаслідок пошкодження електрообладнання. Через бойові дії без енергопостачання залишаються 3,7 тис. споживачів у 50 н.п.

На Сумщині у результаті бойових дій без електропостачання залишається 81 н.п. (близько 7,4 тис. абонентів).

У Харківській області енергетики відновили електропостачання майже 13 тис. споживачів. Всього через бойові дії залишаються знеструмленими 15,6 тис. точок обліку в 66 н.п.

Читайте також: Енергетики відновили світло понад 10 тисячам споживачів у чотирьох областях

Внаслідок обстрілів у Херсоні знеструмлено 126 споживачів, всього залишаються без електропостачання понад 3,2 тис. абонентів. У області без світла майже 30 тис. точок обліку в 45 н.п.

На Чернігівщині через бойові дії без електропостачання 1,5 тис. споживачів у 31 н.п. З технічних причин знеструмлено 630 точок обліку.

Як повідомлялося, в аварійний короткостроковий ремонт виведено блоки ТЕС і ТЕЦ, водночас після короткострокового ремонту підключено блок теплоелектростанції. Для покриття потреб споживачів задіяно резерви тепло- та гідрогенерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-