Україна та Румунія планують розбудувати пункти пропуску через кордон

Україна та Румунія планують розбудувати пункти пропуску через кордон

Укрінформ
Голова Чернівецької ОДА Руслан Запаранюк зустрівся з послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та обговорив співпрацю на державному та регіональному рівнях та започаткування нових ініціатив у рамках економічного, освітнього, культурного співробітництва. 

Про це Запаранюк повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Ішлося про подальші кроки із розбудови митної інфраструктури – пунктів пропуску через українсько-румунський кордон, а також проведення спільних заходів. Презентували генеральний план розбудови інфраструктури кордону плануємо у квітні. Окрім того, наприкінці березня проведемо спільний семінар з питань кібербезпеки. Тема захисту інформації та кібертехнологій – актуальна, особливо у час воєнного стану. Маємо виявляти ризики і мати ефективні інструменти протидії та попередження кіберзлочинів", – написав Запаранюк.

Читайте також: Реконструкція пункту пропуску «Порубне ‒ Сірет» збільшує транзитні можливості - глава Чернівецької ОВА

Як повідомляв Укрінформ, Руслан Запаранюк обговорив із президентом Сучавської повітової ради Георге Флутуром та надзвичайним і повноважним послом США в Румунії Кетлін Енн Кавалек перспективи розбудови митної інфраструктури, зокрема пунктів пропуску через українсько-румунський кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-