Дунайське пароплавство починає формувати контейнерні каравани

Дунайське пароплавство починає формувати контейнерні каравани

Укрінформ
Українське Дунайське пароплавство провело консультації з перевізниками щодо формування перших баржевих контейнерних караванів на Середній та Верхній Дунай.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, передає Укрінформ.

«Національний перевізник ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» (УДП) вже готується до запуску баржевих контейнерних караванів на Середній та Верхній Дунай. Пароплавство пропонує доставку контейнерів до дунайських портів Болгарії, Сербії, Угорщини, Словаччини, Австрії, Німеччини та до румунського порту Констанца», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що компанія вже почала консультації з перевізниками щодо залучення необхідної кількості контейнерів для формування перших караванів.

Читайте також: Дунайське пароплавство готує до модернізації перше самохідне судно

Наразі в експлуатації УДП є 25 одиниць самохідного флоту (20 у резерві) та понад 200 барж. У Мінвідновлення впевнені, що ресурсів і можливостей компанії вистачить, щоб перехопити потік контейнерів з автотранспорту.

Як повідомлялося, з початку роботи Українським морським коридором експортовано 18 млн т вантажів до 32 країн світу, з яких 12,7 млн т - агропродукція.

Фото: ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-