Дунайське пароплавство готує до модернізації перше самохідне судно

Дунайське пароплавство готує до модернізації перше самохідне судно

Фото
Укрінформ
ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» готує до модернізації перше самохідне судно.

Про це повідомив у Фейсбуці генеральний директор УДП Дмитро Москаленко, передає Укрінформ.

«На теплоході «Капитан Антипов» на нашому заводі виконаний ремонт корпусу та кришок люкового закриття. Корпус, трюми, кришки – наново пофарбовані. Відновлене все, крім двигунів: гвинто-рульовий комплекс, механізми, насоси. Головні та допоміжні двигуни плануємо замінити на австрійській верфі ÖSWAG. Початок робіт запланований на квітень цього року», - йдеться у повідомленні.

За словами Москаленка, в Австрії на судні будуть встановлені більш потужні, більш економічні та на порядок більш екологічні двигуни, що відповідатимуть Stage5. Вони вже законтрактовані.

Читайте також: Дунайське пароплавство відмовилося передати теплоходи російській турфірмі

«Капитан Антипов» - пілотний проєкт, який пароплавство фінансує з власного прибутку. Далі черзі будуть модернізовані ще 4 «самоходки», які потребують значно більшого ремонту. Наступні етапи програми УДП реалізовуватиме із залученням фінансування від міжнародних партнерів. 

Як повідомлялося, ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» (УДП) підписало контракт з австрійською суднобудівною компанією ÖSWAG на капітальну модернізацію першого судна за проєктом оновлення свого тягового флоту.

Фото: Фейсбук / Дмитро Москаленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-