Нафта почала дешевшати після стрибка цін напередодні

Нафта почала дешевшати після стрибка цін напередодні

Укрінформ
Ціни на нафту трохи знижуються на торгах після стрибка більш як на 3% за підсумками попередньої сесії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Зранку у п'ятницю, 9 лютого, вартість квітневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $81,4 за барель, що на $0,23 (0,28%) нижче, ніж на закриття попередніх торгів. У четвер ці контракти подорожчали на $2,42 (3,1%), до $81,63 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на березень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилися у ціні вранці у п'ятницю на $0,16 (0,21%), до $76,06 за барель. За підсумками попередніх торгів вартість цих контрактів зросла на $2,36 (3,2%), до $76,22 за барель.

Читайте також: Великий індійський НПЗ не купляє російську нафту через санкції - ЗМІ

Зауважується, що Brent і WTI цього тижня подорожчали більш як на 5% на тлі зростання напруги на Близькому Сході. США і їхні союзники продовжують завдавати ударів по позиціях повстанців-хуситів у Ємені, а надії на перемир'я між Ізраїлем і ХАМАС не справдилися.

«Надії на зниження напруженості на Близькому Сході цього тижня не отримали підтвердження, - каже аналітик IG Asia Pte Йіп Джун Рон. - Трейдери закладають у ринок тривале збереження геополітичних ризиків».

Як повідомляв Укрінформ, учора зранку нафтові котирування продовжували помірно зростати, демонструючи позитивну динаміку четверту сесію поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-