Активи банку «Фінанси та кредит» виставили на повторний продаж, стартова ціна - ₴2,2 мільярда

Активи банку «Фінанси та кредит» виставили на повторний продаж, стартова ціна - ₴2,2 мільярда

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний продаж активи банку «Фінанси та кредит» - кредити фармвиробників із заборгованістю 2,2 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

«Активи АТ «Банк «Фінанси та кредит» - права вимоги за 10 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання, заборгованість за якими складає 2,2 млрд грн - виставлено на повторний аукціон. Торги відбудуться 22 січня у системі Prozorro.Продажі. Включені до складу лоту активи частково перебувають у заставі НБУ», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що компанії-позичальники не перебувають у процесі припинення і ведуть діяльність у сфері виробництва фармацевтичних препаратів та матеріалів. У забезпечення виконання зобов’язань за договорами оформлено, зокрема, єдиний майновий комплекс (нерухоме та рухоме майно, основні засоби) у Львові площею 36,8 тис. кв. м та об’єкти нерухомості у Києві на вул. Саксаганського загальною площею біля 3 тис. кв. м і на просп. Берестейський, загальною площею 1,7 тис. кв. м.

Також у заставі банку - прості іменні акції, майнові права на отримання товару, земельні ділянки (загальна площа - 23,7 га) в Київській області.

Початкова ціна лоту - 2,2 млрд грн, що відповідає розміру заборгованості за кредитними договорами.

Читайте також: Суддя столичного суду «прикрила» оборудку Жеваго, провели обшук - ДБР

Аукціон відбудеться за голландською моделлю. Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи, крім позичальників і поручителів за кредитами. Також переможцем торгів не може бути РФ та пов’язані з державою-агресором особи.

Як повідомлялось, у грудні Національний банк отримав 298,6 млн грн від продажу Білоцерківській міській територіальній громаді майна Білоцерківської ТЕЦ.

Стягнення на іпотечне майно ПрАТ "Білоцерківська теплоелектроцентраль" було звернено Національним банком у рахунок погашення заборгованості банку «Фінанси та кредит» за кредитом рефінансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-