В Україні через негоду без світла залишаються 52 населених пункти у чотирьох областях

В Україні через негоду без світла залишаються 52 населених пункти у чотирьох областях

Укрінформ
Станом на ранок 28 грудня в Україні через несприятливі метеоумови залишаються без енергопостачання 52 населених пункти, переважно у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зокрема, через негоду залишаються без світла абоненти у 45 населених пунктах на Донеччині, 421 споживач у Сумській області. Внаслідок негоди також знеструмлена повітряна лінія 110 кВ на Харківщині та 3 юридичні споживачі на Кіровоградщині.

Повідомляється, що через бойові дії відсутнє світло у 63 населених пунктах у Запорізькій області, 46 населених пунктів і частково обласний центр - на Херсонщині, 20 населених пунктів повністю й 7 - частково у Чернігівській області, а також 15 975 абонентів на Харківщині та 2282 споживачі на Сумщині.

Через технічні причини відсутнє енергопостачання 5 населених пунктів у Запорізькій області, 223 споживачі - у Дніпропетровській.

Читайте також: Енергетики відновили світло у Херсоні після масованого обстрілу

За добу енергетики відновили живлення 1625 абонентів на Харківщині, 6584 абонентів у Запорізькій області, 1053 абонента - на Херсонщині, а також підключили лінію 35 кВ на Миколаївщині.

На Сумщині та Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів були пошкоджені газогони, є відключені споживачі. Крім того, у Дніпрі через спрацювання захисного обладнання на газовій мережі призупинено газопостачання 334 побутовим споживачам та одному комунально-побутовому об’єкту.

Читайте також: В Україні через негоду знеструмлені 52 населених пункти

Як повідомлялося, у Херсоні відновлене енергопостачання майже 94 тис. споживачів, які були знеструмлені внаслідок масованого обстрілу міста 26 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-