В Україні через негоду знеструмлені 52 населених пункти

В Україні через негоду знеструмлені 52 населених пункти

Укрінформ
Станом на ранок 26 грудня через несприятливі погодні умови в Україні залишилися без електропостачання 52 населених пункти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Через негоду знеструмлено 52 населених пункти, найбільше в Донецькій, Тернопільській і Хмельницькій областях, обмеження електропостачання не застосовується", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за добу енергетики відновили електропостачання 11 населених пунктів на Донеччині, а також 2,5 тис. споживачів у Запорізькій області, 361 - у Херсоні та 305 - на Харківщині.

Через негоду залишаються без світла по 16 населених пунктів на Донеччині та Хмельниччині, 14 - на Тернопільщині, 4 - на Харківщині, 2 - на Сумщині.

Внаслідок бойових дій знеструмлено 148 населених пунктів на Донеччині, 54 - на Сумщині, 63 - у Запорізькій області, 22 - на Чернігівщині, а також 16 тис. споживачів на Харківщині. Крім того, без світла залишаються 45 населених пунктів у Херсонській області та 4,9 тис. споживачів безпосередньо у Херсоні.

Через технічні причини знеструмлені по 4 населених пункти у Запорізькій та Чернігівській областях, 34 споживачі на Дніпропетровщині.

Читайте також: МВФ прогнозує зростання цін на копалини, важливі для «чистої» енергетики

Як повідомлялося, станом на ранок 25 грудня через несприятливі погодні умови залишалися без електропостачання 72 населених пункти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-