Шмигаль обговорив із командою МВФ реалізацію програми фінансування на $15,6 мільярда

Шмигаль обговорив із командою МВФ реалізацію програми фінансування на $15,6 мільярда

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив із представниками місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) кроки, які необхідно зробити для реалізації чотирирічної програми з Фондом на суму 15,6 млрд доларів.

Як передає Укрінформ, про це глава уряду написав у Телеграмі.

«Перший візит місії МВФ в Україну за більш ніж три роки. Обговорили кроки, необхідні для реалізації чотирирічної програми з Фондом на суму 15,6 млрд доларів. Україна тісно співпрацює з партнерами у питанні впровадження реформ», - зазначив Шмигаль.

За його словами, нині триває робота, спрямована на розвиток економіки.

Прем’єр-міністр розповів представникам МВФ про основні напрямки дій влади, зокрема про залучення інвестицій, програми підтримки малого й середнього бізнесу, державно-приватне партнерство.

«Обговорили спільну роботу в межах Багатосторонньої координаційної платформи донорів. Поінформував місію про потреби України у коштах для покриття дефіциту бюджету та окремо про потреби на відновлення», - зазначив Шмигаль.

За його словами, Україна спільно з партнерами працює для посилення своєї економічної стійкості.

Читайте також: МВФ закликав політичні сили у Сполучених Штатах уникнути «шатдауну»

Як повідомляв Укрінформ, команда Міжнародного валютного фонду на чолі із заступницею директора Європейського департаменту МВФ Умою Рамакрішнан розпочала зустрічі в Києві з представниками влади України та іншими ключовими партнерами.

25 вересня місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочала технічні дискусії з представниками влади України у контексті підготовки до другого перегляду програми розширеного фінансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-