Нафта дешевшає попри скорочення запасів у США

Нафта дешевшає попри скорочення запасів у США

Укрінформ
Ціни на нафту активно знижуються у п'ятницю, 8 вересня, попри скорочення запасів сировини у США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Ціна листопадових ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $89,33 за барель, що на $0,59 (0,66%) нижче за показник на закриття попередньої сесії. У четвер ці контракти здешевшали на $0,68 (0,8%) – до $89,92 за барель.

Котирування ф'ючерсів на WTI на жовтень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилися на $0,67 (0,77%) і становили $86,2 за барель. За підсумками минулої сесії вони знизилися на $0,67 (0,8%) – до $86,87 за барель.

Раніше цього тижня котирування обох марок досягали максимумів із середини листопада минулого року на заявах Саудівської Аравії і РФ про продовження добровільних скорочень видобутку й експорту нафти.

Тим часом у четвер Міненерго США повідомило, що комерційні запаси нафти в країні минулого тижня зменшилися на 6,31 млн барелів. Опитані агентством Bloomberg аналітики прогнозували скорочення на 2 млн барелів.

Читайте також: Країни G7 відклали перегляд цінової стелі на російську нафту – Reuters

Товарні запаси бензину знизилися на 2,67 млн барелів, дистилятів – збільшилися на 679 тис. барелів. Експерти очікували зменшення запасів бензину на 1 млн барелів і підвищення запасів дистилятів на аналогічну величину.

Керуючий партнер Tyche Capital Advisors Тарік Захір написав, що зниження нафтових котирувань можна розглядати як можливість для нарощування довгих позицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-