На Кіпрі провели благодійний аукціон кераміки на підтримку України

На Кіпрі провели благодійний аукціон кераміки на підтримку України

Фото
Укрінформ
Під егідою Українського дому на Кіпрі (місто Пафос) відбулася благодійна виставка-аукціон кераміки «Виток», всі зібрані кошти з якого будуть відправлені на підтримку Збройних сил України та багатодітних сімей, які опинилися у складних умовах через воєнні події.

Як передає Укрінформ, про це Український дім на Кіпрі, Пафос повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що цей захід був організований – Анастасією Трофимченко, яка своїм талантом і творчим підходом зачарувала усіх присутніх.

До благодійної справи долучився посол України на Кіпрі Руслан Німчинський.

«Важливим моментом вечора стала аукціонна битва за найдорожчий лот – чарівний витвір мистецтва під назвою «Півень – спогад про Бородянку». За цю неперевершену роботу учасники аукціону змагалися, піднімаючи ставки крок за кроком. На кінець, остаточна ставка склала неймовірну суму – 400 євро. Це встановило рекорд як найдорожчий лот вечора, підкреслюючи його особливу цінність та привабливість для шанувальників мистецтва», – йдеться в дописі.

В Українському домі на Кіпрі висловили щиру вдячність усім присутнім на цьому великому заході: «Ваша підтримка, інтерес до мистецтва та благодійної справи - це те, що робить нас сильнішими і дозволяє здійснювати позитивні зміни у житті інших людей. Дякуємо Вам за вашу участь та внесок у цю благородну справу».

Нагадаємо, в Українському домі на Кіпрі відбувся майстер-клас з Петриківського розпису, учасники якого за допомогою пензлів і фарб разом створили листівку з мотивом «Пташка».

Фото: Український ДІМ на Кіпрі, Пафос / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-