Через ракетні атаки Укргідроенерго зазнало збитків майже на ₴40 мільярдів

Через ракетні атаки Укргідроенерго зазнало збитків майже на ₴40 мільярдів

Укрінформ
Збитки ПрАТ «Укргідроенерго» внаслідок ракетних атак з боку російських агресорів сягають близько 40 млрд гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укргідроенерго.

«Загалом було понад 30 влучань в гідроенергетичні об’єкти з початку масованих обстрілів по енергетичній системі. Попередня сума збитків, завданих російською армією, сягає близько 40 млрд гривень», – ідеться у повідомленні.

Також зазначається, що 21 березня на черговому засіданні Наглядова рада Укргідроенерго розглянула та затвердила звіт керівника і виконавчого органу за четвертий квартал 2022 року та за рік у цілому. Особливу увагу у звіті приділили наслідкам ракетних обстрілів станцій компанії. Під час засідання комітету з інновацій також було представлено стратегію Укргідроенерго в цій сфері.

Читайте також: Укргідроенерго отримало чергову партію обладнання від міжнародних партнерів

«Ця політика направлена на пришвидшення впровадження інновацій у щоденній роботі. Крім того, важливо провести систематизацію інновацій, які вже впроваджені в компанії. Це особливо важливо для розвитку та під час відновленні після атак на об’єкти Укргідроенерго з боку росії», - наголосила членкиня Наглядової ради та голова інноваційного комітету Наталія Микольська.

Як повідомлялося, частка виробництва електроенергії гідроелектростанціями ПрАТ «Укргідроенерго» в Об’єднаній енергосистемі України становить понад 10%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-