Регіональну газову компанію очолив Олексій Тютюнник

Регіональну газову компанію очолив Олексій Тютюнник

Укрінформ
На посаду генерального директора Регіональна газова компанія (РГК) призначений Олексій Тютюнник, який працював операційним директором компанії та має 15-річний досвід роботи в енергетичній галузі.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба РГК.

"Олексій Тютюнник з початку повномасштабної війни очолив програму з відновлення газопостачання на деокупованих територіях та забезпечення працездатності газорозподільної системи в регіонах, де відбуваються активні бойові дії", - повідомили в компанії.

На посаді операційного директора Тютюнник відповідав за впровадження європейських технологій у газорозподільні мережі та підвищення їх ефективності. За час роботи зміг налагодити партнерські зв’язки з провідними європейськими та світовими виробниками газового обладнання та втілив проєкти будівництва заводів з виробництва критично важливого обладнання та приладів обліку газу – RGC Production та RGC Metering.

«За останній рік наші співробітники втримали працездатність газорозподільних систем областей, що опинились під навалою рашистських окупантів. Зараз на відновлення і втримання стабільного і надійного газопостачання працюють всі ресурси РГК - логістичні склади і виробничі потужності, міжнародні поставки обладнання, приладове та програмне забезпечення. В свою чергу, ми повністю виконуємо свої соціальні зобов’язання перед 40 тисячами співробітників та бюджетами всіх рівнів. Це допомагає країні щодня тримати економічний фронт», - сказав генеральний директор РГК Олексій Тютюнник.

Читайте також: Компанії під брендом РГК спрямували181 мільйон на допомогу захисникам та цивільним

У компанії зазначили, що з 24 лютого минулого року газовики РГК повернули газопостачання до 555 тисяч домогосподарств у 330 населених пунктах, відновили роботу більш як 2012 ГРП і ШГРП. На трьох сучасних заводах RGC Production у 2022 році було виготовлено 1 222 ШГРП і 266 ВОГ, а в метрологічних центрах RGC Metering виготовлено близько 100 тис. лічильників. Газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК, у 2022 році сплатили до державного та інших бюджетів 4,54 млрд грн.

Регіональна газова компанія – виробничо-технологічна компанія, яка спеціалізується на операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності та логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-