Ощадбанк вже погодив 40 кредитних заявок на енергозабезпечення бізнесу

Ощадбанк вже погодив 40 кредитних заявок на енергозабезпечення бізнесу

Укрінформ
Ощадбанк погодив мікро-, малому та середньому бізнесу 40 кредитних заявок та видачу 25 млн грн на енергозабезпечення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

"За декілька тижнів від старту продажів Ощад провів контакт з чинними клієнтами в сегменті ММСБ та виявив, що більше 500 клієнтів зацікавлені в фінансуванні щодо напряму енергозабезпечення власного бізнесу. Вже отримали близько 100 кредитних заявок на загальну суму 110 млн грн, з яких близько 40 вже пройшли погодження та видачу на суму 25 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ощадбанк спростив умови позики для ФОПів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Зазначається, що ще 60 кредитних заявок знаходяться в роботі. Найбільшим попитом у клієнтів користуються генератори, додаткові батареї, а також аксесуари для побудови індивідуальної енергетичної екосистеми. Цей продукт дає можливість бізнесу працювати незалежно від наявності світла, важливо щоб бізнес не зупинився.

«Згідно з опитуванням клієнтів, 90% з них підтвердили, що їх бізнес повністю забезпечений енергоджерелами та ресурсами. Відтак програма дає можливість задовольнити потребу не лише решти 10% бізнес-клієнтів банку, а також розширити фінансування нових клієнтів, що потребують підтримки. Ощад розглядає заявки до 2 робочих днів за спрощеним пакетом документів. Завдяки такому підходу питання енергозабезпечення клієнтів вирішиться протягом наступних 1-2 місяців повністю», – зазначила член правління Ощадбанку, відповідальний за мікро-, малий та середній бізнес Наталя Буткова-Вітвіцька.

Читайте також: Банки досить стрімко відновлюють роботу на деокупованих територіях — НБУ

Як зазначають у банку, фінансування здійснюється на вигідних умовах: відсоткова ставка від 0% річних за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» (остаточний розмір відсоткової ставки визначається залежно від індексу UIRD3M та сегмента клієнта), мінімальна сума проєкту – від 100 тис. грн, максимальна сума проєкту – до 60 млн грн, термін кредитування – від 6 до 60 місяців, власний внесок – не менше 30% суми кредиту.

Як повідомляв Укрінформ, Ощадбанк запустив для бізнес-клієнтів партнерську програму з компанією DroneUA, яка є ексклюзивним дистриб’ютором EcoFlow в Україні. EcoFlow - світовий виробник технологічних рішень в галузі портативних накопичувачів електроенергії, енергетичних систем для автономного забезпечення будинків з використанням можливостей джерел відновлюваної енергетики.

Бізнес-клієнтам Ощадбанку, у тому числі ФОП, доступна вся лінійка товарів EcoFlow, включаючи сервісний та гарантійний супровід, а саме: портативні зарядні станції для побутового користування лінійки RIVER та промислових масштабів DELTA, сонячні панелі EcoFlow Solar Panel, системи енергонезалежності Power Kit, генератори, додаткові батареї, а також аксесуари для побудови індивідуальної енергетичної екосистеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-