Кубраков: 2022 мав стати роком проєктів розвитку, проте став роком «проєктів виживання»

Кубраков: 2022 мав стати роком проєктів розвитку, проте став роком «проєктів виживання»

Укрінформ
В Україні від початку повномасштабного воєнного вторгнення рф різними видами транспорту перевезено понад 300 тисяч тонн військових вантажів.

Про це повідомив віцепремʼєр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Головне завдання нашої команди з лютого – обороноздатність країни. У першу чергу – забезпечення транспортного сполучення, зокрема, воєнної логістики. Все необхідне для Збройних Сил України має постачатися максимально швидко. Понад 300 тисяч тонн військових вантажів було перевезено різними видами транспорту за 10 місяців», - зазначив урядовець.

Читайте також: З 24 лютого Укрзалізниця евакуювала чотири мільйони осіб та перевезла 314 тисяч тонн гуманітарки

За словами Кубракова, цього року інфраструктурна команда мала побудувати тисячі кілометрів нових доріг та звести низку мостів, віддати частину портів у концесію, майже повністю оновити рухомий склад Укрзалізниці та посилити значення України у європейському авіапросторі. Однак цього не сталось через російське вторгнення. 2022-ий мав стати роком проєктів розвитку, натомість він став роком «проєктів виживання».

Читайте також: Кубраков обговорив відновлення України з представниками організації GLOBSEC

Як повідомлялося, з початку повномасштабного вторгнення дорожники на території всієї України очистили 2 155 кілометрів доріг та забезпечили проїзд через 78 тимчасових переправ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-